Mikro- és kisvállalkozóknak

A legjobb ár-érték arányú tápérték számító program

Szeretnél a jogszabályoknak megfelelni, de…

  • nem tudod még kitermelni egy drága szoftver árát?
  • a kockás füzettel és az excellel nem boldogulsz?
  • nem tudod, hogyan tudnád egyszerűen és gyorsan címkét csinálni a késztermékeidre?

A tápérték számító programot azért fejlesztettem ki, hogy 

  • nyugodtan hirdess Facebookon anélkül, hogy félned kellene a hatóságtól
  • megcélozhass új célközönséget is, akiknek fontos a tápérték (pl. diétázók, egészségtudatos vásárlók)
  • több munkát tudj vállalni a csúcsszezonokban (karácsony, húsvét) anélkül, hogy belerokkannál
  • kisebb termékkörrel se legyen akadály a címkézés

Néhány kattintással elkészítheted 20+ készterméked részletes tápérték számítását ÉS a késztermék címkét is.

Mit kapsz a vásárlással?

A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

A vállalkozásoknak szóló termékek megrendelése esetén a megrendelő tudomásul veszi, hogy üzletszerű gazdasági tevékenysége céljából veheti igénybe a szolgáltatást és ekként nem minősülhet fogyasztónak.

Válaszd ki a számolási keretet

Termék
Quantity
Ár
Tápérték kalkulátor számítási keret (#3336)
Kalkulátor számolási keret: 20 db,
+
39.900 Ft
Tápérték kalkulátor számítási keret (#3336)
Kalkulátor számolási keret: 50 db,
+
79.900 Ft
Tápérték kalkulátor számítási keret (#3336)
Kalkulátor számolási keret: 250 db,
+
169.900 Ft

Számlázási adatok

Magyarország

A rendelés tartalma

TermékRészösszeg
Tápérték számító program számítási keret - 20 db  × 1 39.900 Ft
Részösszeg39.900 Ft
Összeg39.900 Ft
  • Biztonságos fizetés a © Stripe segítségével.

tápérték számító program

Maradtak még kérdéseid?

Én is kisvállalkozó vagyok és unom már, hogy a bürokrácia folyamatosan arra kényszerít minket, hogy mindenbe csak lapátoljuk a sok pénzt. Azt a pénzt, ami nem a mi pénztárcánknak való.

Éppen ezért, pár hozzád hasonló ügyfelemmel azon dolgoztam, hogy ezen változtassak.

Szeretnék neked, nektek, csupaszív és szorgalmas mikro- és kisvállalkozóknak egy sokkal jobb ár-érték arányú megoldást kínálni.

Az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet a fenti űrlapon.

A webshopban kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, a Stripe rendszerén keresztül.

A Stripe bankkártyás fizetés 100%-ban biztonságos. Nem kell félned attól, hogy felhasználom a bankkártya adataidat, hiszen azokhoz én nem férek hozzá.

A Stripe ráadásul egyike a világ 10 legértékesebb startupjának, így a cég neve garancia a megbízhatóságra.

Fizetést követően azonnal elküldjük az általod megadott email címre. Ezután pedig a fiókodba belépni is eléred a letölthető dokumentumokat.

Fizetést követően az általod megadott email címre kapsz majd egy levelet, ami eligazít az első lépésekben és segítünk abban, hogy mit hol találsz.

A fiókodba belépve a HOGYAN HASZNÁLD A KALKULÁTORT menüpontban minden kérdésedre megtalálod a választ. Ezeken keresztül végigvezetünk a kalkulátor használatán, de ne aggódj, garantáltan boldogulni fogsz vele.

Hozzád hasonló vállalkozókkal teszteltük a fejlesztési folyamat során, hogy minél egyszerűbb legyen a használata.

Igen. Úgy készítettük el a kalkulátort, hogy egyaránt kényelmesen használható minden eszközön. Jól tudjuk, hogy a cukrászműhelyedben nincs mindig ott a laptop.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@cukraszmuhelynyitas.hu címre és utánajárunk.

Ha elakadtál vagy bármilyen kérdésed felmerül, írj bátran a hello@cukraszmuhelynyitas.hu címre.

Ha itt sem találtad meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekem a hello@cukraszmuhelynyitas.hu email címre.

Csatlakozz az elégedett és boldog cukrászműhely tulajdonosokhoz

„A mai napon megtörtént a műhelyben a hivatalos szemle is, mindent rendben találtak. Így megkezdhetem a hivatalos működést. 🎉🎉 Köszönöm a sok segítséget Soós Zsuzsannának, aki nélkül elvesztem volna az élelmiszerbiztonsági szabályok útvesztőjében.”
Zsuzsi olyan jól összerakta a haccps anyagom (na meg annyira ismerik már hogy jól dolgozik), hogy a Nébih anélkül megadta az engedélyt, hogy kijöttek volna.. Ez a nem semmi! Köszi Zsuzsi ❤️ szakmailag toppon van, tudja hogy a gyakorlatban mi az elvaras és sok más szakértővel szemben ő tényleg értünk van hogy nekünk minél jobb (és olcsóbb) legyen minden.
A hatóság nagyon elégedett volt a HACCP-vel is és a felkészültségemmel is, amit Zsuzsának köszönhetek. A nyitás után jött a vásárlók részéről is a visszajelzés, mégpedig az allergén táblázatomról. Zsuzsa! Mióta megcsináltad a papírjainkat és az allergén tájékoztatót, látványos a vevőink hozzáállása, hihetetlenül örülnek!
Hatalmas segítség volt hogy lépésről lépésre elmondtad mikor hova kell menni mit kell elintézni , bár az is igaz hogy a dolgok nagy részét Te intézted, és el se hittük hogy már mindjárt itt van a nyitás 🙂 és igen az engedélyezés egy nap alatt megvolt !! Köszönjük hogy minden kérdésünkre türelmesen válaszoltál , valamint a precíz gyors munkád !