Átfogó kézikönyv cukrászműhely nyitáshoz

Szeretnél stresszmentesen, könnyedén cukrászműhely nyitási engedélyt szerezni?

A könyv segít az elindulásban, tervezésben, és lépésről lépésre végigvezet a megvalósításon, egyszerűen elmagyarázva a teendőidet.

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely konyv 1

Te mióta futod a felesleges köröket? Hány munkaórád ment rá a nyomozgatásra?

Az engedélyezések 80%-a hónapokig elhúzódik, mert nincsenek rendben a papírok vagy mert félreértetted, mit mondott a hatóság.

Egyedül elindulni a megfelelő eszköz birtokában nehéz!

Olyan sok újra és újra előforduló kérdésbe botlok évek óta a saját tanácsadásaim során, hogy azt éreztem, szeretném a 20 éves szakmai tapasztalatommal elősegíteni, hogy minél több cukrászműhely működhessen legálisan.

*Plusz annyi horrorsztorit hallottam, hogy az egy külön könyvre is elegendő lenne.*

Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy a kezedbe adjam a térképet, ami kivezet a jogszabályok, előírások, apróbetűsök labirintusából, hogy végre megvalósíthatsd az álmodat.

A tökéletes eszköztár, bárhol is tartasz éppen az úton

A könyv éppen neked való, ha...

Még csak kacérkodsz a cukrászműhely nyitás gondolatával

Segítek felkészülten megtervezni álmaid cukrászműhelyét, amiből aztán sikeres vállalkozást építhetsz, köszönhetően az erős alapoknak.

Elkezdted az utánajárást, megvalósítást, de még nagyon sok benned a kérdés

Megmutatom azokat az ellenőr-biztos megoldásokat, amikkel magabiztosan beadhatod a kérelmet és elsőre engedélyt kaphatsz.

Többszöri sikertelen próbálkozás után meguntad a fölösleges pénzégetést

Kerüld el a költséges átalakításokat és a sokadik hiánypótlást, helyette hagyd, hogy kisimuljanak az idegeid a stresszmentes folyamatnak hála.

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 13
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 11

A legjobb dolgokban nincs semmi bonyolultság. Pont, mint egy jó piskótánál.

Egyszerű és követhető  to-do lista 3 fő területre fókuszálva

Ugye Te is szívesen csatlakoznál az elégedett és boldog cukrászműhely tulajdonosokhoz?

„A cukrászműhely nyitáshoz vezető úton még a legelején, a tervezés résznél járok. Cukrász vagyok 2 éve dolgozom a szakmában, itthon rengeteg tortát csináltam már, imádok figurázni…Nagyon szeretnék 2024-ben egyéni vállalkozóként, egy egyszemélyes tortaműhelyt nyitni. De természetesen ezt jobban àt kell gondolnom és utána járni a kerületemben, hogy hogyan csináljam, hogy megérje és belemerjek vágni. 😊 A könyvet megérte megvásárolni mert olyan információkhoz jutottam, amikről eddig fogalmam sem volt, az interneten alig találni segítséget ezzel a témával kapcsolatban…a könyv részletes, kitér minden témára, ami fontos. Rengeteget segített, ezt elolvasva okosabb lettem a témába. Nagyon sokat tanultam ebből a könyvből! Adott egy löketet, hogy nem lehetetlen ezt az álmot megvalósítani. 😊❤️”
„Olvastuk a könyvet és egy csomó dolgot átszerveztünk, hogy mit hova kellene majd tenni, illetve került be olyan helyiség, amire nem gondoltunk volna. Ebből is sejthető, hogy nagyon az elején tartunk, férjem tervezi papíron, hogy mi hova fér el, és elkezdte kipakolni a leendő helyiséget. Én nagyon várom a február 29-ét, aznap fogok vizsgázni, hogy ilyen akadálya már ne legyen a nyitásnak. Nagyon sokára lesz majd kész, de hatalmas segítség, hogy nem kell mindent netről össze böngészni, hanem egyben, átláthatóan megvan, hogy mit kell megvalósítani, ha hivatalosan és jogszerűen akarok sütni és nemcsak fű alatt, otthon sutyiban. És nagyon valószínű, hogy fogunk keresni, ha már csak az engedélyek lesznek hátra. Még egyszer köszönjük a remek összefoglalót, kellemes hétvégét.”
„Kedves Zsuzsanna! Hatalmas segítség a könyv, amit alkottál, nagyon hálás vagyok érte. Egyre közelebb van a műhely kialakítása, és ehhez kapcsolódóan egyre több szakmabelivel beszélek a téma kapcsán, és amikor kérdezik, hogy tudod, hogy ez is meg az is kell majd? válaszul ezt tudom mondani: igen, tudom. Jelenleg helyszínt keresek, úgy néz ki meg is van, és szuper, hogy már olyan feltétel szerint tudom/tudtam nézni, hogy a szükséges helyiségeket is ki tudom majd alakítani. A berendezés beszállítót is már olyan ajánlat kéréssel tudom keresni, ami a konkrét berendezési listát, igényt tartalmazza – így nem fogok megvenni felesleges eszközöket, nem fognak tudni rábeszélni olyan berendezésre, amire nem lesz szükségem. Szóval azon kívül, hogy egy biztos alapot biztosít, még spórolok is, hiszen tudom, mire van szükségem, hogy szabályszerűen nyithassak és működhessek majd 😊 Ez a könyv egy elképesztően hasznos tudásbázis.”
„Kedves Zsuzsanna! Jelenleg a műhely építésnél tartunk, a raktár épület falai már állnak, a műhely falai heteken belül elkészül, az áramot, csatornát vezetjük be, jövő nyárra tervezzük a nyitást. Ez a könyv sokkal többet ér, mint az okj – n megvásárolt haccp-s könyv! Nagyon hasznos saját példákat olvasni, mit ne tegyünk miért.. Legjobban a vége tetszett, amikor részletesen levan írva az engedélyeztetés folyamata. Hatalmas segítség átlátni, hogy mi után mi jön hova kell menni. Nagyon hálás vagyok érte, ahogy olvastam többször megfordult a fejemben, hogy megköszönöm, fantasztikus könyv!”

Beszéljenek helyettem az eredményeim

sikeres engedélyezés
0 +
megválaszolt kérdés
0
nap alatt engedély
átlag 0

A kalauzod leszek ezen az izgalmas úton

Átláthatóvá és könnyen érthetővé teszem számodra ezt az egész HACCP témakört

Minőségbiztosítási és üzemvezetői múltam során szerzett tapasztalataimmal mikro- és kisvállalkozóknak segítek valóra váltani az álmukat.

A cukrászműhely és cukrászda nyitáshoz elengedhetetlen hatósági ügyintézést érthető és gördülékeny to-do listává varázsolom. A kezdeti bizonytalanságból és káoszból magabiztosság és rend születik.

Ha a hatóságot elsőre lenyűgözöd, akkor a további folyamat zökkenőmentes és stresszmentes lesz, nem is beszélve a későbbi felülvizsgálatokról.

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 19
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 6

Limitált ideig elérhető esettanulmányok - Szerezd be ezt is!

A gyakorlati megvalósításhoz szükséges könyvekből a legtöbb esetben egy dolog hiányzik: egy sorvezető, egy jó példa, amit követhetsz. Én rögtön 2 sikersztorit is hoztam neked segítségképpen:

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely esettanulmanyok 2

Válaszd a hozzád illő megoldást

Csak egy könyvet kérsz vagy szeretnél a megvalósult tervekkel biztosra menni?

A sikercsomagot kérem

+

Értékes bónuszok

45.990,-Ft helyett

34.990,-Ft

Csak a könyvet kérem

Értékes bónuszok

Pdf formátumú ebook: 7.490,-Ft

Még több elégedett vásárló

Szerintük is megéri megfogadni a tanácsaimat:

„Kedves Zsuzsanna! Nagy álmom válik valóra. Szegeden szeretnék egy kis cukiműhelyet nyitni, ezért is rendeltem meg a könyvedet. Hatalmas segítség! Minden tökéletesen össze van foglalva, most mar nem vakon megyek engedélyeztetés terén sem. Jelenleg megbeszélés alatt állok egy bérleménnyel kapcsolatban, illetve szakemberekkel is beszéltem már. A legjobban a könyvben a nyomonkövethetőség és az ésszerűség tetszett meg, illetve, hogy mindenre volt egy ötleted.”
„Mindenkinek maximálisan ajánlom Zsuzsit, naprakész, pontos, precíz, megbízható. Mindig lehet rá számítani, és szerintem egy „két lábon járó jogtár”. 🙂 Minden kérdésre azonnal tudja a választ, maximálisan biztonságban érzem magam és a vállalkozásom mellette!”
„Nagyon köszönöm Soós Zsuzsanna! Téged mindig, mindenhol csak ajánlani foglak, profi vagy abban amit csinálsz. Nem tudok olyan kérdést feltenni, amire ne tudnál kisregény méretű választ adni. Mindent a számba rágsz, ami szerintem ennyi szabályozásnál nagyon fontos.”

Maradtak még kérdéseid?

Csak válassz a csomagok közül, és átkerülsz egy űrlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

A webshopban kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, a Stripe rendszerén keresztül.

A Stripe bankkártyás fizetés 100%-ban biztonságos. Nem kell félned attól, hogy felhasználom a bankkártya adataidat, hiszen azokhoz én nem férek hozzá.

A Stripe ráadásul egyike a világ 10 legértékesebb startupjának, így a cég neve garancia a megbízhatóságra.

Nem, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz rendelni. Ez számodra is egy olcsóbb rendelési lehetőség, hiszen sem az utánvét díját, nem pedig extra adminisztrációs díjakat nem kell így fizetned.

Ingyenes! Én állom helyetted.

Ha ebookot kérsz, azt a fizetést követően azonnal elküldjük az általod megadott email címre.

Fizetést követően azonnal elküldjük az általod megadott email címre.

Ha csak ebookot kérsz, akkor semmi akadálya, hisz emailben kapod meg a terméket.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@cukraszmuhelynyitas.hu címre és utánajárunk.

Ha elakadtál vagy bármilyen kérdésed felmerül, írj bátran a hello@cukraszmuhelynyitas.hu címre.

Ha itt sem találtad meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekem a hello@cukraszmuhelynyitas.hu email címre.

5/5

Cukrászműhely nyitás sikeresen

Vágj bele, hogy az álomból sikeres vállalkozás lehessen.

Belelapoznál?

Elküldöm az email címedre a 2 legizgalmasabb fejezetet az előkészítés lépései közül: