soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely ebook 1

Cukrászműhelyt nyitok – Megvalósítom az álmom! ebook

7.490 Ft

Otthoni cukrászműhely nyitás

Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy a kezedbe adjam a térképet, ami kivezet a jogszabályok, előírások, apróbetűsök labirintusából, hogy végre megvalósíthatsd az álmodat.

Egyszerű és követhető to-do lista 3 fő területre fókuszálva:

  1. ELŐKÉSZÜLETEK – Nemcsak a tervezéshez kapsz hasznos tanácsokat, hanem a vállalkozás indításhoz is.
  2. MEGVALÓSÍTÁS – A műhely kialakítás alapjaitól, a helyiségeken át egészen a berendezésekig és különböző engedélyekig és HACCP-ig mindenre választ kapsz.
  3. HATÓSÁGI SZEMLE ÉS NYITÁS – Segítek felkészülni a hatósági ellenőrzésre, és megalapozzuk a jó kapcsolatodat a hatósággal.

Tartalma:

  • 1 db ‘Megvalósítom az álmom – Cukrászműhelyt nyitok’ ebook .pdf formátumban
  • Vásárlás után azonnali hozzáférés

FIGYELEM! A letöltési linket 3 alkalommal tudod megnyitni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a link megnyitása után kattints a Letöltés ikonra, és olyan helyre mentsd el a fájlt, ahol később is megtalálod (ajánlom asztali gépre). Ezután mindig a letöltés helyén nyisd meg, NE a vásárlási emailből.


A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

Fizetés: bankkártyával