munkahelyi kockazatertekeles cukraszmuhely soos consulting

Munkahelyi kockázatértékelés (jogszabály szerint nem veszélyesnek minősülő technológia esetén)

65.000 Ft85.000 Ft

A dokumentumot egységre és tevékenységre szabottan a te vállalkozásodra készítem el.

Ideális, ha a vállalkozásod: cukrászda, cukrász üzem, kávézó, fagyizó, pékség, péküzem, gluténmentes üzem vagy egyéb élelmiszeripari vállalkozás (sütiző, desszertező, édesség manufaktúra, a tevékenységed például bonbon gyártás, müzli gyártás, cukorka gyártás, csokoládégyártás, kézműves fagylaltkészítés, kézműves kenyér és -pékáru gyártás, étterem, teázó stb.)

A dokumentum elkészítéshez szükséges adatok:

 • (ami szerepel cégek esetében a cégjegyzékben, egyéni vállalkozóknál pedig a felvett ÖVTJ kód)
 • a vállalkozás adatai (név, székhely és telephely cím, adószám)
 • a munkavállalók létszáma
 • a munkavállalók munkaköre
 • géplista (a tevékenység végzéséhez használt gépek listája)
 • a géplistában szereplő használati és kezelési útmutatók rendelkezésre állnak-e? (a hatóság ellenőrzi)
 • a vállalkozásod által végzett tevékenységek részletes egyeztetése

Vásárlás után kapni fogsz egy emailt, az ott megadott űrlapon tudod majd ezeket az adatokat megadni nekem.

Elkészítési határidő: az összes szükséges információ megküldésétől számított 10 munkanap. Az elkészült dokumentumot elektronikusan kézbesítem a rendeléskor megadott e-mail címre. A dokumentum tartalmát előre egyeztetett időpontban megbeszéljük, van lehetőséged kérdezni.

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 54. § (2) „A munkáltatónak rendelkeznie kell kockázatértékeléssel… (3) A munkáltató a kockázatértékelést, a kockázatkezelést és a megelőző intézkedések meghatározását – eltérő jogszabályi rendelkezés hiányában – a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben, de legalább 3 évente köteles elvégezni.

A feladat ellátása munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységnek minősül. Tehát munkavédelmi képesítés szükséges az elkészítéséhez, amit a hatóság ellenőriz.

Fontos! Veszélyes technológia esetén egyedi árajánlatot e-mailben tudsz kérni. A hello@cukraszmuhelynyitas.hu email címre írd meg, milyen tevékenységet végzel konkrétan vagy milyen tevékenységet minősítettek nálad veszélyesnek).


A vállalkozásoknak szóló termékek megrendelése esetén a megrendelő tudomásul veszi, hogy üzletszerű gazdasági tevékenysége céljából veheti igénybe a szolgáltatást és ekként nem minősülhet fogyasztónak.

Fizetés: bankkártyával

Leírás

Szeretnél ingyen munkavédelmi oktatást?

Vásárold meg mind a 4 munkavédelmi termékemet, és ajándékba kapod 1-9 főre a munka- és tűzvédelmi oktatást és annak igazolását. Értéke 6.000,- 54.000 Ft.

 1. Egyéni védőeszköz juttatási rend
 2. Orvosi vizsgálatok rendje
 3. Kémiai kockázatértékelés
 4. Munkahelyi kockázatértékelés