soos consulting cukraszmuhely cimketerv etikett sablon 2022 06 23

Letölthető címke sablon késztermék címkézéséhez

3.500 Ft

Készítsd el könnyedén az összes saját cukrászati késztermékedre a jogszabályi előírásoknak megfelelő címkét.

Tartalma:

  • Címketerv leírás (.pdf formátumban) hasznos útmutatóval arról, hogy mi mindent kell egy élelmiszeripari késztermék címkéjén felüntetned.
  • Etikettcímke sablon (.pub formátumban), előre méretezve. Neked csak kitölteni és nyomtatni kell.

Vásárlás után azonnali hozzáférés az összes dokumentumhoz.

Technikai infó:

A vásárlás után kapott minta sablont Microsoft Publisher programmal tudod megnyitni és szerkeszteni. Ennek köszönhetően tudsz etikett címkét szerkeszteni és nyomtatni anélkül, hogy szétcsúszna az elrendezés. (Ha van Micsoroft Office a gépeden, akkor minden bizonnyal Publisher is van, csak eddig nem feltétlenül használtad.)


A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

A vállalkozásoknak szóló termékek megrendelése esetén a megrendelő tudomásul veszi, hogy üzletszerű gazdasági tevékenysége céljából veheti igénybe a szolgáltatást és ekként nem minősülhet fogyasztónak.

Fizetés: bankkártyával