soos consulting cukraszmuhely gyartmanylap sablon receptiras utmutato 2022 06 23

Gyártmánylap minta csomag cukrász- és pékműhelyeknek

24.990 Ft

Készítsd el magadnak a cukrászműhelyedhez szükséges gyártmánylapokat. A gyártmánylap minta komplett csomaggal gyerekjáték a jogszabályoknak megfelelni: az összes szükséges tudnivalót kigyűjtöttem neked, útmutatókkal segítek lépésről-lépésre elkészíteni a dokumentumokat, és még szerkeszthető sablont is kapsz!

Kinek és mikor kell gyártmánylapot készíteni? – Az Éltv. 22.§ (2) bekezdése értelmében az élelmiszer-vállalkozás az élelmiszer előállítását, valamint forgalomba hozatalát megelőzően részletes, írásos dokumentációt, jogszabály szerinti gyártmánylapot köteles készíteni és vezetni.

A gyártmánylap csomag tartalma:

  • Szerkeszthető gyártmánylap minta
  • Gyártmánylap készítési útmutató
  • Recept írási útmutató

+ AJÁNDÉK irányelvek:

  • 1-3-16-1 számú irányelv MÉ Sütőipari termékek
  • 2-84 számú irányelv MÉ Édesipari termékek
  • 2-102 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott édesipari termékek
  • 2-103 számú irányelv MÉ Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott sütőipari termékek
  • 2-311 MÉ Hagyományőrző cukrászati termékek

Vásárlás után azonnali hozzáférés az összes dokumentumhoz.A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

A vállalkozásoknak szóló termékek megrendelése esetén a megrendelő tudomásul veszi, hogy üzletszerű gazdasági tevékenysége céljából veheti igénybe a szolgáltatást és ekként nem minősülhet fogyasztónak.

Fizetés: bankkártyával