teljes csomag soos consulting cukraszmuhely 2022 06 23

Teljes csomag (könyv, ebook, alaprajzok, leírások, esettanulmányok, munkafüzet)

34.990 Ft

Szerezz cukrászműhely nyitási engedélyt könnyedén, stresszmentesen a teljes csomaggal.

A teljes csomag neked készült, ha egyedül vágnál bele a folyamatba, de előtte tájékozódni szeretnél a hatósági elvárásokról, a gyakorlati praktikumokról és nem utolsó sorban a teljes folyamatról.

A 100+ oldalas könyv segítségével könnyen érthetővé és megvalósíthatóvá teszem számodra a jogszabályi elvárásokat, úgy, hogy közben a pénztárcád sem megy rá.

Az alaprajzok, tervek ellenőr biztosak, így ha megérted azokat a leírás segítségével a saját cukrászüzemed megtervezése már gyerekjáték lesz.

A teljes csomag tartalma:

  • 1 db nyomtatott ‘Megvalósítom az álmom – Cukrászműhelyt nyitok’ könyv ingyenes kiszállítással
  • 1 db ‘Megvalósítom az álmom – Cukrászműhelyt nyitok’ ebook .pdf formátumban
  • 2 db cukrászműhely terv, alaprajz – Megvalósult látványtervek, ha inspirációra vágysz vagy helyiség bérlés/vásárlás előtt állsz
  • 2 db cukrászműhely leírás – A helyiségek és berendezések leírása, hogy könnyebben gyakorlatba ültesd az olvasottakat, illetve megértsd az alaprajzokat
  • 2 db esettanulmány – Engedélyeztetés és ellenőrzés a kulisszák mögött, mely felkészít a lehetséges akadályokra is, megtörtént esetek alapján
  • AJÁNDÉK Munkafüzet – Egy kérdéssor, amelynek kitöltésével gyorsan elkészítheted a saját cselekvési tervedet, a munkafüzet segítségével a rád váró kezdeti feladatokat is megismerheted

A nyomtatott könyv kivételével vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz az összes dokumentumhoz. A nyomtatott cukrászműhely nyitás könyv kiszállítási ideje 3-10 munkanap, mely ünnepek előtti időszakban növekedhet.

FIGYELEM! A letöltési linket 3 alkalommal tudod megnyitni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a link megnyitása után kattints a Letöltés ikonra, és olyan helyre mentsd el a fájlt, ahol később is megtalálod (ajánlom asztali gépre). Ezután mindig a letöltés helyén nyisd meg, NE a vásárlási emailből.


A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

33 készleten

Fizetés: bankkártyával