Van az ügyfél érdeke, és van a hatóság érdeke. Ez a kettő általában nem egyezik. Célom, hogy mindkét fél elégedett legyen.

A hatóság jogos elvárását megértve támogatlak abban, hogy ez számodra is sikerélményt adjon. Ha pénztárcabarát, ugyanakkor ellenőrbiztos módon, könnyedén szeretnél cukrászműhelyt nyitni, akkor a lehető legjobb helyen vagy.

Túl sokszor látom, hogy a cukrászműhely nyitás előtt állók futják a felesleges köröket....

Egyedül vágnak bele és laikusok tanácsaira hallgatnak... Aztán persze elhúzódik az engedélyezés.
Ha egyáltalán eljut addig a terv.

Nem hibáztatlak. Rengeteg a jogszabály és az előírások útvesztőjében könnyű eltévedni. A dolgodat nem könnyíti meg az a tény sem, hogy a hatóság nem érted dolgozik. Megértem, hogy nagy benned a bizonytalanság, és azt sem tudod, hová fordulj, hogyan kezdj neki, mi mi után következik.

Éppen ezért támogatom a hozzád hasonló vállalkozókat. Keményen megküzdöttél azért, hogy idáig eljuss. Megérdemled, hogy megkapd az engedélyt!

Itt jövök én a képbe

Nem hagylak egyedül ezzel a sok teendővel. Valóra váltjuk az álmodat, méghozzá úgy, hogy az hatóságilag is rendben legyen

Soós Zsuzsanna vagyok, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök, munkavédelmi szakmérnök, népegészségügyi ellenőr, tűzvédelmi előadó. Legfőképpen pedig: a cukrászműhely nyitás előtt állók legnagyobb rajongója.

Hidd el, tudom, miről beszélek. 20 éves szakmai múltam során több területen is segítettem rendszert vinni a káoszba.

Érdekel, mit mondanak rólam a szakmában? Olvasd el a velem készült interjúkat:

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 2
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 4

Képzeld el*, hogy egy óriási mosoly kíséretében megnyitod a cukrászműhelyed kapuit és végre elindulsz azon az úton, amiről már annyit álmodtál.

*Komolyan mondom, hunyd le a szemed, és képzeld magad elé.

Azt mondják, ha valamit el tudsz képzelni és konkrétan látod a lelki szemeid előtt, akkor arra képes vagy.

Én meg azt mondom, hogy TUDOM, hogy ez az álom megvalósítható.

Honnan tudom?

Számtalan ügyfelemnek segítettem már és aki követte a tanácsaimat, mindenki kivétel nélkül elsőre megkapta az engedélyt.

Teljeskörű hatósági engedélyezés cukrászműhely nyitáshoz

Kíváncsi vagy, hogyan dolgozunk együtt? A siker receptje, avagy a folyamataim

Tervezés

Segítek megtalálni a számodra legolcsóbb és legkönnyebb megoldásokat. Tisztázzuk az elinduláshoz szükséges folyamatokat, és átbeszéljük a műhelyed lehetőségeit.

Engedélyezés

Mindig tudni fogod, éppen mi a dolgod. A legtöbb folyamatot helyetted elvégzem, köztük a papírmunkát is. Neked csak információt kell biztosítanod.

Ünneplés

Megkapod az engedélyedet, berendezted a műhelyedet, készen állsz a nyitásra. Ezt pedig meg kell ünnepelni, adj magadnak egy szabadnapot, hogy kipihend az izgalmakat.

Tudod mit? Mondják el helyettem az ügyfeleim, hogy milyen velem dolgozni:

„Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit kaptam tőled. Nagyon hálás vagyok érte, hogy a Cukrászműhelyemet az elejétől a végéig teljesen végig kísérted és mind végig minden rendben zajlott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha gyors és korrekt munkát szeretne biztos vagyok benne, hogy nem fog/fogtok csalódni Zsuzsiban. Nagyon szépen köszönöm 😊😊😊”
Zsuzsi olyan jól összerakta a haccps anyagom (na meg annyira ismerik már hogy jól dolgozik), hogy a Nébih anélkül megadta az engedélyt, hogy kijöttek volna.. Ez a nem semmi! Köszi Zsuzsi ❤️ szakmailag toppon van, tudja hogy a gyakorlatban mi az elvaras és sok más szakértővel szemben ő tényleg értünk van hogy nekünk minél jobb (és olcsóbb) legyen minden.
A hatóság nagyon elégedett volt a HACCP-vel is és a felkészültségemmel is, amit Zsuzsának köszönhetek. A nyitás után jött a vásárlók részéről is a visszajelzés, mégpedig az allergén táblázatomról. Zsuzsa! Mióta megcsináltad a papírjainkat és az allergén tájékoztatót, látványos a vevőink hozzáállása, hihetetlenül örülnek!
Hatalmas segítség volt hogy lépésről lépésre elmondtad mikor hova kell menni mit kell elintézni , bár az is igaz hogy a dolgok nagy részét Te intézted, és el se hittük hogy már mindjárt itt van a nyitás 🙂 és igen az engedélyezés egy nap alatt megvolt !! Köszönjük hogy minden kérdésünkre türelmesen válaszoltál , valamint a precíz gyors munkád !
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 15
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 10

A szabályzat nem ellened van

Tudom, a HACCP ijesztően hangzik, de hiszed vagy sem, a végére azt fogod mondani: Húú ez szuper!

Cukrászműhely nyitás sikeresen

Ha ez mind jól hangzik, akkor rendeld meg a könyvet, hogy az álomból sikeres vállalkozás lehessen.