Cukrászműhely nyitás sikeresen, országosan

Segítek eligazodni a tervekben és a jogi szövegekben. Van kiút az előírások és papírok útvesztőjéből.

Saját cukrászműhelyről álmodozol. Egy sikeres vállalkozásról, ahol nap, mint nap azzal foglalkozol, amit annyira szeretsz.

Az álmokat lelkesen elkezded megvalósítani. Végre belevágsz.

Tervezel, inspirációk után kutatsz Pinteresten. Egyre lelkesebb vagy, képzeletben már a tortákat sütöd az új helyen.

Elég hamar belefutsz a szörnyetegbe, amit úgy hívunk: bürokrácia... Tudod jól, mit jelent:

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 19
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 7

Ne fuss felesleges köröket

Felejtsd el a papírmunkát, azt én végzem helyetted.

Nem neked kell bújni az internetet és válaszokat találni  a kérdéseidre. Nem neked kell ismerni a jogszabályokat. Nem neked kell egyedül kitalálni a műhelyed kötelező elemeit.

Leveszem a terhet a válladról. 

Cukrászműhelyeknek és cukrászdáknak segítek létrehozni a szerelem projektjüket, méghozzá úgy, hogy ne húzzák keresztbe a számításaikat a hatóságok.

A tervezéstől az engedélyezésig mindent elintézek. Te csak foglalkozz a műhelyed berendezésével, a megnyitó szervezésével.

... a szórakoztató dolgokkal

Tény #1 - A cukrász vállalkozások jelentős része feketén üzemel, mert nem tudja, hogyan szerezzen engedélyt, kockáztatva ezzel a büntetést és a megélhetését.

Tény #2 - A hatóság nem a te álmaidért dolgozik. Éppen ezért szükséges egy szakember, aki ismeri őket, és beszéli a nyelvüket.

Tény #3 - Az engedélyezések 80%-a hónapokig elhúzódik, mert nincsenek rendben a papírok vagy mert félreértetted, mit mondott a hatóság.

Ne hibáztasd magad! A jogszabályok, előírások alapos ismerete egy külön szakma. Nem kell hozzá értened. Ezért vagyok én, hogy fogjam a kezedet.

A családi házunk udvarán lévő garázst terveztük át cukrászműhelynek és bővítettük ki, ehhez kértük Zsuzsának a segítségét. Aki olyan jól megtervezte, hogy amikor beadtam a hatósághoz jóváhagyásra, pár napon belül hozzájárultak a bővítéshez kikötés nélkül. Az eredeti megállapodásunkon felül rengeteg hasznos tanácsot kaptam tőle, amelyek segítségével gyorsabban, zökkenőmentesebben tudtam elindítani a cukrászműhelyemet. Bárkinek szívből ajánlom, profi szakember! És a hatóság is nagyon elégedett volt a munkájával.🙂
„Zsuzsi olyan jól összerakta a haccps anyagom (na meg annyira ismerik már hogy jól dolgozik), hogy a Nébih anélkül megadta az engedélyt, hogy kijöttek volna.. Ez a nem semmi! Köszi Zsuzsi ❤️ Zsuzsival úgy érzem megütöttük a Haccps főnyereményt 😃 cukrászdánk kialakításában segített nekünk és maximális türelemmel volt irántunk ami kellett is mert több ideg össze omlás közeli állapotból hozott vissza 🙂 szakmailag toppon van, tudja hogy a gyakorlatban mi az elvaras és sok más szakértővel szemben ő tényleg értünk van hogy nekünk minél jobb (és olcsóbb) legyen minden. Nagyon ajánlom! „

Tanácsadás, tervezés, engedélyeztetés és teljes HACCP dokumentáció egy helyen

Komplex cukrászműhely nyitási csomagok 100%-os sikerrátával*

*Akik megfogadták a tanácsaimat, kivétel nélkül elsőre megkapták az engedélyt, átlag 8 napon belül.

1 alkalmas online konzultáció és tanácsadás

Ha cukrászműhely tervezésén vagy nyitásán gondolkodsz, és már megvan a helyiség vagy egy konkrét elakadásban kérsz segítséget, akkor ez a 2 órás tanácsadás való neked.

Cukrászműhelyt nyitok - Megvalósítom az álmom! könyv

A könyv segít a saját cukrászműhely megtervezésében, a kialakítással kapcsolatos elvárások tisztázásában és az elindulásban. Egy helyen megtalálod az összes szükséges információt.

Teljes dokumentáció és tanácsadás hatósági engedélyezéshez

Az összes szükséges feladatban végigvezetlek, fogom a kezed. A Te feladatod mindvégig annyi lesz, hogy információt biztosíts nekem, kialakítsd és berendezd a cukrászműhelyed.

Egyszer nyitsz cukrászműhelyt. Csináld jól!

Cukrászműhely nyitási online konzultáció

2 órás zoom konzultáció, amely során a cukrászműhely tervezés, kialakítás minimum feltételeiről részletes információt kapsz.

Olyan praktikus tanácsokat kapsz, amelyek pénztárca barátok, de mégis ellenőr biztosak, egyértelműek, könnyen megvalósíthatóak, így a velem való újabb beszélgetésre nem lesz szükséged egy darabig. Mire következő alkalommal keresni fogsz, addigra már elkészült a műhelyed.

Ez a szolgáltatás való neked, ha

Sok a kérdésed, én pedig tele vagyok válaszokkal. Segítek, ha elakadtál.

Ára: 55.000,-Ft

Teljes dokumentáció és tanácsadás hatósági engedélyezéshez

A te tempódban, átlag 8-13 napon belül mindent elintézek neked a tervezéstől az engedély megszerzéséig.

Ebben benne van a teljes dokumentáció összeállítása, a HACCP kézikönyv, a kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseid átbeszélése, segítség vízmintavételhez és kártevőirtáshoz, FELIR azonosító igénylése is. Csupa olyan dolog, amivel te nem szeretnél foglalkozni (vagy talán nem is gondoltad, hogy még ezekre is szükség lesz).

Ez a szolgáltatás való neked, ha

Ne fusd tovább a felesleges köröket. Segítek, hogy legyen végre sikerélményed.

Ára: 340.000,-Ft

Van egy részletes tájékoztatóm, ahol lépésről lépésre leírva láthatod, hogyan valósítom meg az álmodat. 

Már hallom is: Hű, Zsuzsa, ez elég drága! Nézzük meg, mi mennyibe kerül valójában:

A lényeg, hogy szerintem nem éri meg neked újabb összegeket kidobálni az ablakon. Ha eddig még megúsztad, az imént felsoroltam, mennyit spóroltam már neked.

Ne halogasd tovább az álmaidat

A cukrászműhelyed nem nyitja meg magát. Viszont ha rám bízod, akár 8 nap alatt valóság lehet az álomból.

Mivel ez a rövid határidő a teljes figyelmemet igényli, ezért csak korlátozott számú ügyfelet tudok vállalni. Csak így tudom garantálni, hogy minden kész lesz határidőre. Ha ráér a projekt, akkor várólistára fel tudsz iratkozni.

Ők sem bánták meg a döntésüket, hogy velem dolgoztak

„Hihetetlen nagy segítség volt, hogy nem nekem kellett rohangálnom és a netet bújnom, hogy mit, hol, merre, meddig, hanem volt valaki, aki az elejétől a végéig megoldotta ezt nekem. Nem sokat hezitáltam, te voltál az aki az első kérdésemnél segítségemre siettél, nekem ez nagyon jól esett. Lojális típus vagyok így nem is keresgéltem tovább. Maximálisan meg vagyok elégedve. Segítőkész, gyors, precíz, körültekintő!”
„A mai napon megtörtént a műhelyben a hivatalos szemle is, mindent rendben találtak. Így megkezdhetem a hivatalos működést. 🎉🎉 Köszönöm a sok segítséget Soós Zsuzsannának, aki nélkül elvesztem volna az élelmiszerbiztonsági szabályok útvesztőjében.”
A hatóság nagyon elégedett volt a HACCP-vel is és a felkészültségemmel is, amit Zsuzsának köszönhetek. A nyitás után jött a vásárlók részéről is a visszajelzés, mégpedig az allergén táblázatomról. Zsuzsa! Mióta megcsináltad a papírjainkat és az allergén tájékoztatót, látványos a vevőink hozzáállása, hihetetlenül örülnek!
Hatalmas segítség volt hogy lépésről lépésre elmondtad mikor hova kell menni mit kell elintézni , bár az is igaz hogy a dolgok nagy részét Te intézted, és el se hittük hogy már mindjárt itt van a nyitás 🙂 és igen az engedélyezés egy nap alatt megvolt !! Köszönjük hogy minden kérdésünkre türelmesen válaszoltál , valamint a precíz gyors munkád !

Ne bennem bízz, hanem az eredményeimben

0 +
sikeres engedélyezés
0
megválaszolt kérdés
átlag 0
nap alatt engedély

Nem tudod, neked való-e?

Biztosan tudok neked is segíteni, ha

Nem neked való viszont, ha

soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 5
soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely 9

Gyakran ismételt kérdések

Tudom, hogy sok kérdésed van. Kezdjük el őket megválaszolni.

Ha még csak előre tájékozódsz, akkor mindenképpen a könyvemet ajánlom legelső lépésként.

A könyvben részletes szakmai leírást kapsz a rád váró feladatokról, ha műhelyt nyitnál.

Megrendelnéd a könyvet? Ide kattintva meg tudod tenni.

Elindulni el lehet. A kérdés mindig az, hogy mi a célod.

Ha szeretnél elmélyülni a jogszabályokban, jobb szereted egyedül csinálni a dolgokat, és nem bánod, ha sok hónapod és még több felesleges kiadásod rámegy az engedélyezési folyamatra, akkor ne tántorítsanak el a jogi szövegek és előírások. Valószínűleg úgysem fogadnád meg a tanácsaimat, és emiatt az én díjam számodra valóban felesleges kiadás lenne, amit egyikünk sem szeretne.

Ha viszont te mielőbb megnyitnád a cukrászműhelyedet, és lehetőleg elkerülnéd a szövevényes szabályokban való keresgélést és a hanyagolnád az "egyet előre, kettőt hátra" típusú próbálkozásokat, akkor ne bízd magad az ingyenes eszközökre, mert időpazarlás. És úgyis ráfizetés lesz a vége.

Akár az egy alkalmas tanácsadásra jelentkezel, akár már most tudod, hogy szükséged lesz a teljes csomagomra, mindkét esetben az alábbi lépésekre számíthatsz:

 1. Jelentkezel, kifizeted a konzultáció díját.
 2. Foglalsz egy időpontot.
 3. Kapsz egy munkafüzetet, amit a konzultációra ki kell töltened.
 4. A konzultáción ezeket át fogjuk beszélni, ott is teszek fel kérdéseket és erre természetesen neked is lehetőséged lesz.
 5. Sok hasznos tanáccsal fogsz távozni, és ha úgy döntesz, szeretnéd kérni a komplex cukrászműhely nyitási csomagomat, akkor arra is lesz lehetőség.

Ne aggódj, az összes információt, részletes tájékoztatóval mind meg fogod kapni jelentkezés után.

Az online zoom konzultáció időpontját fizetés után a Calendly online időpontfoglaló rendszerén keresztül leheted meg.

A konzultációkra időpontot foglalni 8:00-17:00 között lehetséges, legkésőbb 15:00 órai kezdéssel.

Amikor eldöntöd, hogy szükséged van a konzultációra, legyen egy fő CÉLOD és elvárásod!
Ezek a tapasztalatok szerint jellemzően az alábbiak lehetnek:

 1. a kialakítással kapcsolatos konkrét kérdésekre keresed a választ (mit szabad, mit nem szabad, mit fogad el a hatóság és mit nem)
 2. szeretnéd, ha a konkrét műhelyed kialakítását megbeszélnénk, hogy útvonal és helyiség szempontjából elfogadható legyen
 3. gyorsítani szeretnéd az engedélyeztetést
 4. szeretnél stabil ismereteket a hatósági ellenőrzésre, hogy minden simán menjen

Ezt az elvárást most fogalmazd meg magadnak és konzultáció megrendelésekor írd meg nekem is!

Amire még szükség lesz:

 • Alaprajz (lehet kézzel rajzolt is) a berendezésre váró műhelyről. Legyen feltüntetve rajta hogy hol van vízhálózat és hol van főfal vagy fal, illetve ha van vízkiállás, kézmosó már valahol. Ha van padlóösszefolyó, legyen feltüntetve. A bejárati ajtó is. Illetve ablakok.
 • Ha vannak a helyiségről fotók, azokat is küldd el nekem.
 • A zoom-hoz megbízható internetes kapcsolatra van szükség, amit előzetesen leteszteltél.
 • Egy rövidebb anyagot, üzleti terv vázlatot bátran küldhetsz
 • A kitöltött Cukrászműhely nyitási munkafüzeteddel is készülj (ezt a jelentkezéskor fogod megkapni)
 • Megnyitott Tiemviewer alkalmazás, hogy távolról el tudjam végezni a feladatokat.
 • Lépj be az ügyfélkapudba, ha esetleg még nincsen, akkor hozz létre egyet.

Az összes információt mind meg fogod kapni jelentkezés után.

Legyen egy helyiség, amit be lehet rendezni műhelynek, vagy saját építmény, amit ezután fogsz megépíteni és meg kell tervezzük előre, vagy legyen egy bérlemény. Enélkül nincs értelme konzultálni. A helyiségnek legyen egy alaprajza (kézzel rajzolt is megfelel, csak legyen).

A konzultáció díját bankkártyával tudod kifizetni.

A konzultáció időpontját fizetés után a Calendly online időpontfoglaló rendszerén keresztül foglalhatod le.

A konzultációkra időpontot foglalni 8:00-17:00 között lehetséges, legkésőbb 15:00 órai kezdéssel.

Ha a konzultáció első 15 percében (de legfeljebb 1 órán belül) jelzed, hogy inkább meggondoltad magad (meg sem kell indokolni), akkor a befizetett díj 50%-át 1 munkanapon belül visszautalom. 

Ha ez 1 óra után derül ki, akkor nincs pénzvisszafizetés, hiszen rád szántam az időmet és értékes tudást és szakmai információkat adtam át.

Ha sem itt, sem a könyvemben nem találtad meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekem a hello@cukraszmuhelynyitas.hu email címre.

Cukrászműhely nyitás sikeresen

Vágj bele, hogy az álomból sikeres vállalkozás lehessen.