Cukrászműhely nyitás sikeresen
Segítek eligazodni a tervekben és a jogi szövegekben. Van kiút az előírások és papírok útvesztőjéből.
Saját cukrászműhelyről álmodozol. Egy sikeres vállalkozásról, ahol nap, mint nap azzal foglalkozol, amit annyira szeretsz.
Az álmokat lelkesen elkezded megvalósítani. Végre belevágsz.
Tervezel, inspirációk után kutatsz Pinteresten. Egyre lelkesebb vagy, képzeletben már a tortákat sütöd az új helyen.
Elég hamar belefutsz a szörnyetegbe, amit úgy hívunk: bürokrácia... Tudod jól, mit jelent:
- Búcsút mondhatsz az #énidőnek, mert rengeteg utánajárás és nyomozás következik.
- Fogalmad sincs, hogyan kezd neki. Mit, hol merre, meddig? Egyáltalán honnan kellene tudnod, rád konkrétan mi vonatkozik?!
- Jogszabályokat próbálsz értelmezni...nagy bosszúságodra sikertelenül.
- A hatóságokkal még nem is találkoztál, de máris utálod őket. Nyűg az egész!
- Izgulsz, mert ez egy elég nagy anyagi befektetés, és nem szeretnél felesleges kiadást. Nem szeretnél kudarcot vallani.


Ne fuss felesleges köröket
Felejtsd el a papírmunkát, azt én végzem helyetted.
Nem neked kell bújni az internetet és válaszokat találni a kérdéseidre. Nem neked kell ismerni a jogszabályokat. Nem neked kell egyedül kitalálni a műhelyed kötelező elemeit.
Leveszem a terhet a válladról.
Cukrászműhelyeknek és cukrászdáknak segítek létrehozni a szerelem projektjüket, méghozzá úgy, hogy ne húzzák keresztbe a számításaikat a hatóságok.
A tervezéstől az engedélyezésig mindent elintézek. Te csak foglalkozz a műhelyed berendezésével, a megnyitó szervezésével.
... a szórakoztató dolgokkal
Tény #1 - A cukrász vállalkozások jelentős része feketén üzemel, mert nem tudja, hogyan szerezzen engedélyt, kockáztatva ezzel a büntetést és a megélhetését.
Tény #2 - A hatóság nem a te álmaidért dolgozik. Éppen ezért szükséges egy szakember, aki ismeri őket, és beszéli a nyelvüket.
Tény #3 - Az engedélyezések 80%-a hónapokig elhúzódik, mert nincsenek rendben a papírok vagy mert félreértetted, mit mondott a hatóság.
Ne hibáztasd magad! A jogszabályok, előírások alapos ismerete egy külön szakma. Nem kell hozzá értened. Ezért vagyok én, hogy fogjam a kezedet.


Tanácsadás, tervezés, engedélyeztetés és teljes HACCP dokumentáció egy helyen
Komplex cukrászműhely nyitási csomagok 100%-os sikerrátával*
*Akik megfogadták a tanácsaimat, kivétel nélkül elsőre megkapták az engedélyt, átlag 8 napon belül.
1 alkalmas online konzultáció és tanácsadás
Ha cukrászműhely tervezésén vagy nyitásán gondolkodsz, és már megvan a helyiség vagy egy konkrét elakadásban kérsz segítséget, akkor ez a 2 órás tanácsadás való neked.
Cukrászműhelyt nyitok - Megvalósítom az álmom! könyv
A könyv segít a saját cukrászműhely megtervezésében, a kialakítással kapcsolatos elvárások tisztázásában és az elindulásban. Egy helyen megtalálod az összes szükséges információt.
Teljes dokumentáció és tanácsadás hatósági engedélyezéshez
Az összes szükséges feladatban végigvezetlek, fogom a kezed. A Te feladatod mindvégig annyi lesz, hogy információt biztosíts nekem, kialakítsd és berendezd a cukrászműhelyed.
Egyszer nyitsz cukrászműhelyt. Csináld jól!
Cukrászműhely nyitási online konzultáció
2 órás zoom konzultáció, amely során a cukrászműhely tervezés, kialakítás minimum feltételeiről részletes információt kapsz.
Olyan praktikus tanácsokat kapsz, amelyek pénztárca barátok, de mégis ellenőr biztosak, egyértelműek, könnyen megvalósíthatóak, így a velem való újabb beszélgetésre nem lesz szükséged egy darabig. Mire következő alkalommal keresni fogsz, addigra már elkészült a műhelyed.
Ez a szolgáltatás való neked, ha
- már elolvastad a könyvet, elkezdted a megvalósítást, de akadályba ütköztél
- már megvan a helyiség, amit a cukrászműhelyednek szánsz, és szeretnéd, ha átbeszélnénk a lehetőségeidet
- a könyv elolvasása ellenére is vannak kérdéseid, illetve szeretnéd, ha a te egyedi esetedre elmagyaráznám a teendőidet
Sok a kérdésed, én pedig tele vagyok válaszokkal. Segítek, ha elakadtál.
Ára: 55.000,-Ft
Teljes dokumentáció és tanácsadás hatósági engedélyezéshez
A te tempódban, átlag 8-13 napon belül mindent elintézek neked a tervezéstől az engedély megszerzéséig.
Ebben benne van a teljes dokumentáció összeállítása, a HACCP kézikönyv, a kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseid átbeszélése, segítség vízmintavételhez és kártevőirtáshoz, FELIR azonosító igénylése is. Csupa olyan dolog, amivel te nem szeretnél foglalkozni (vagy talán nem is gondoltad, hogy még ezekre is szükség lesz).
Ez a szolgáltatás való neked, ha
- egyedül már megpróbálkoztál a feladattal, de nem sikerült megszerezni az engedélyt, vagy odáig el se jutottál, mert már a tervezésnél megakadtál
- eleged van abból, hogy a hatóság folyton csak lepattint, és már tele a hócipőd a sok jogszabállyal és előírással
- szorít az idő és mielőbb szeretnéd megnyitni a cukrászműhelyedet, viszont nem tudod, mit kellene ehhez tenned
- biztosra mennél és szeretnél jó benyomást kelteni a hatóságoknál, már elsőre
Ne fusd tovább a felesleges köröket. Segítek, hogy legyen végre sikerélményed.
Ára: 310.000,-Ft
Van egy részletes tájékoztatóm, ahol lépésről lépésre leírva láthatod, hogyan valósítom meg az álmodat.
Már hallom is: Hű, Zsuzsa, ez elég drága! Nézzük meg, mi mennyibe kerül valójában:
- Hány munkaórát pazaroltál már el feleslegesen az utánajárásra, és még mindig tele vagy kérdésekkel? Legyen csak 90 óra. Az 2.000 forintos órabérrel 180.000 Ft. Na, ez már ment a levesbe!
- Azt gondoltad, felkeresed a NÉBIH-et, megúszva ezzel egy tanácsadás díját? Arra nem számítottál, hogy nekik nem az a dolguk és kötelességük, hogy téged tájékoztassanak. Eredmény? Heteket várattak a válasszal, és a kapott információk birtokában SEM sikerült megszerezni azt a fránya engedélyt. A tetejébe pedig hetekig nem tudtál tortát sütni hivatalosan. Heti 3 tortánál ez egy hónap alatt legalább 70 ezer forint!
- Előírt már a hatóság változtatást, ami érintette a már elvégzett munkálatokat a műhelyedben? Nem volt megfelelő útvonal? Odébb kellett tenni a már beszerelt gépeket? Ki kellett bontani a pultot? Nem is merek számolni! Úgy saccolom (tapasztalatból), pár százezer lehetett.
A lényeg, hogy szerintem nem éri meg neked újabb összegeket kidobálni az ablakon. Ha eddig még megúsztad, az imént felsoroltam, mennyit spóroltam már neked.
Ne halogasd tovább az álmaidat
A cukrászműhelyed nem nyitja meg magát. Viszont ha rám bízod, akár 8 nap alatt valóság lehet az álomból.
Mivel ez a rövid határidő a teljes figyelmemet igényli, ezért csak korlátozott számú ügyfelet tudok vállalni. Csak így tudom garantálni, hogy minden kész lesz határidőre. Ha ráér a projekt, akkor várólistára fel tudsz iratkozni.
Ők sem bánták meg a döntésüket, hogy velem dolgoztak
Ne bennem bízz, hanem az eredményeimben
Nem tudod, neked való-e?
Biztosan tudok neked is segíteni, ha
- hajlandó vagy megfogadni a tanácsaimat
- meg tudsz bízni bennem és a szakértelmemben, és elhiszed, hogy közös a célunk
- nem szeretnéd megkerülni a törvényt és nem kiskapukat keresel, hanem megoldást
Nem neked való viszont, ha
- mindent jobban tudsz a nyitásról mint én
- arra akarod felhasználni a nálam szerzett információt, hogy jól képzett laikusként kioktasd a hatóságot
- neked nem a minőség számít, hanem az olcsó ár


Gyakran ismételt kérdések
Tudom, hogy sok kérdésed van. Kezdjük el őket megválaszolni.
Ha még csak előre tájékozódsz, akkor mindenképpen a könyvemet ajánlom legelső lépésként.
A könyvben részletes szakmai leírást kapsz a rád váró feladatokról, ha műhelyt nyitnál.
Megrendelnéd a könyvet? Ide kattintva meg tudod tenni.
Elindulni el lehet. A kérdés mindig az, hogy mi a célod.
Ha szeretnél elmélyülni a jogszabályokban, jobb szereted egyedül csinálni a dolgokat, és nem bánod, ha sok hónapod és még több felesleges kiadásod rámegy az engedélyezési folyamatra, akkor ne tántorítsanak el a jogi szövegek és előírások. Valószínűleg úgysem fogadnád meg a tanácsaimat, és emiatt az én díjam számodra valóban felesleges kiadás lenne, amit egyikünk sem szeretne.
Ha viszont te mielőbb megnyitnád a cukrászműhelyedet, és lehetőleg elkerülnéd a szövevényes szabályokban való keresgélést és a hanyagolnád az "egyet előre, kettőt hátra" típusú próbálkozásokat, akkor ne bízd magad az ingyenes eszközökre, mert időpazarlás. És úgyis ráfizetés lesz a vége.
Akár az egy alkalmas tanácsadásra jelentkezel, akár már most tudod, hogy szükséged lesz a teljes csomagomra, mindkét esetben az alábbi lépésekre számíthatsz:
- Jelentkezel, kifizeted a konzultáció díját.
- Foglalsz egy időpontot.
- Kapsz egy munkafüzetet, amit a konzultációra ki kell töltened.
- A konzultáción ezeket át fogjuk beszélni, ott is teszek fel kérdéseket és erre természetesen neked is lehetőséged lesz.
- Sok hasznos tanáccsal fogsz távozni, és ha úgy döntesz, szeretnéd kérni a komplex cukrászműhely nyitási csomagomat, akkor arra is lesz lehetőség.
Ne aggódj, az összes információt, részletes tájékoztatóval mind meg fogod kapni jelentkezés után.
Az online zoom konzultáció időpontját fizetés után a Calendly online időpontfoglaló rendszerén keresztül leheted meg.
A konzultációkra időpontot foglalni 8:00-17:00 között lehetséges, legkésőbb 15:00 órai kezdéssel.
Amikor eldöntöd, hogy szükséged van a konzultációra, legyen egy fő CÉLOD és elvárásod!
Ezek a tapasztalatok szerint jellemzően az alábbiak lehetnek:
- a kialakítással kapcsolatos konkrét kérdésekre keresed a választ (mit szabad, mit nem szabad, mit fogad el a hatóság és mit nem)
- szeretnéd, ha a konkrét műhelyed kialakítását megbeszélnénk, hogy útvonal és helyiség szempontjából elfogadható legyen
- gyorsítani szeretnéd az engedélyeztetést
- szeretnél stabil ismereteket a hatósági ellenőrzésre, hogy minden simán menjen
Ezt az elvárást most fogalmazd meg magadnak és konzultáció megrendelésekor írd meg nekem is!
Amire még szükség lesz:
- Alaprajz (lehet kézzel rajzolt is) a berendezésre váró műhelyről. Legyen feltüntetve rajta hogy hol van vízhálózat és hol van főfal vagy fal, illetve ha van vízkiállás, kézmosó már valahol. Ha van padlóösszefolyó, legyen feltüntetve. A bejárati ajtó is. Illetve ablakok.
- Ha vannak a helyiségről fotók, azokat is küldd el nekem.
- A zoom-hoz megbízható internetes kapcsolatra van szükség, amit előzetesen leteszteltél.
- Egy rövidebb anyagot, üzleti terv vázlatot bátran küldhetsz
- A kitöltött Cukrászműhely nyitási munkafüzeteddel is készülj (ezt a jelentkezéskor fogod megkapni)
- Megnyitott Tiemviewer alkalmazás, hogy távolról el tudjam végezni a feladatokat.
- Lépj be az ügyfélkapudba, ha esetleg még nincsen, akkor hozz létre egyet.
Az összes információt mind meg fogod kapni jelentkezés után.
Legyen egy helyiség, amit be lehet rendezni műhelynek, vagy saját építmény, amit ezután fogsz megépíteni és meg kell tervezzük előre, vagy legyen egy bérlemény. Enélkül nincs értelme konzultálni. A helyiségnek legyen egy alaprajza (kézzel rajzolt is megfelel, csak legyen).
A konzultáció díját bankkártyával tudod kifizetni.
A konzultáció időpontját fizetés után a Calendly online időpontfoglaló rendszerén keresztül foglalhatod le.
A konzultációkra időpontot foglalni 8:00-17:00 között lehetséges, legkésőbb 15:00 órai kezdéssel.
Ha a konzultáció első 15 percében (de legfeljebb 1 órán belül) jelzed, hogy inkább meggondoltad magad (meg sem kell indokolni), akkor a befizetett díj 50%-át 1 munkanapon belül visszautalom.
Ha ez 1 óra után derül ki, akkor nincs pénzvisszafizetés, hiszen rád szántam az időmet és értékes tudást és szakmai információkat adtam át.
Ha sem itt, sem a könyvemben nem találtad meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekem a hello@cukraszmuhelynyitas.hu email címre.