munkaköri leírás minta

Munkaköri leírás minták

4.990 Ft

A munkaköri leírásban találhatók a munkavállaló elvégzendő feladatai. A munkaköri leírás alapjainak elkészítésének kapsz segítséget a minta dokumentumból. A dokumentum szerkeszthető és kiegészíthető a vállalkozásodban előforduló feladatokkal.

Mit kapsz a vásárlással? Fizetés után emailben elküldök neked 4 db szerkeszthető munkaköri leírás mintát .doc formátumban:

  • cukrász
  • pék
  • cukrász-pék
  • ügyvezető

Szerkesztést, a dokumentumok személyre szabását nem tartalmazza!

Jogszabályi háttér:

Ha munkavállalót alkalmazol – a munkaszerződés mellett – szükséged lesz munkaköri leírásra. A Munka törvénykönyve 34. § (1) értelmében „Munkavállaló az a természetes személy, aki munkaszerződés alapján munkát végez.”

A foglalkoztatás egyik feltétele, hogy a munkáltató megbízza a munkavállalót a munka végzésére. A megbízás általában a munkaköri leírásban elegendő, de vannak olyan többlet, illetve speciális munkafeladatok, amelyek végzésére külön megbízást kell adni. Ilyen feladat például az emelőgép kezelése. Tehát, ha az üzemedben van ilyen jellegű tevékenység, arra is meg kell bízni írásban a munkavállalót.

A munkavállaló által ellátandó feladatok részletes leírásáról a munkaviszony kezdetétől számított 15 napon belül kell tájékoztatni a munkavállalót.


A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

A vállalkozásoknak szóló termékek megrendelése esetén a megrendelő tudomásul veszi, hogy üzletszerű gazdasági tevékenysége céljából veheti igénybe a szolgáltatást és ekként nem minősülhet fogyasztónak.

Fizetés: bankkártyával