soos consulting cukraszmuhely nyitas hatosagi engedely esettanulmanyok 3

Cukrászműhely esettanulmányok

19.990 Ft

A ‘Megvalósítom az álmom – Cukrászműhelyt nyitok’ könyv gyakorlatba ültetéséhez 2 db konkrét esettanulmány a sikeres megvalósításhoz:

  • megvalósult cukrászműhely tervek a konkrét látványtervvel, hogy egy kis inspirációt adjon a tervezéshez, vagy akár a helyiség bérléshez
  • a helyiségek és berendezések leírása, hogy ezzel is segítsek a megvalósítás lépéseit kitalálni
  • a felmerülő akadályokat is bemutató esettanulmányok, amiből megtudhatod, hogyan zajlik egy tervezési és engedélyezési folyamat

Vásárlás után azonnali hozzáférés az összes dokumentumhoz.

FIGYELEM! A letöltési linket 3 alkalommal tudod megnyitni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a link megnyitása után kattints a Letöltés ikonra, és olyan helyre mentsd el a fájlt, ahol később is megtalálod (ajánlom asztali gépre). Ezután mindig a letöltés helyén nyisd meg, NE a vásárlási emailből.


A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

Fizetés: bankkártyával