kemiai kockazatertekeles cukraszmuhely soos consulting

Kémiai kockázatértékelés

45.000 Ft

A kémiai kockázatértékelés dokumentumot egységre  és tevékenységre szabottan a te vállalkozásodra készítem el.

Ideális, ha a vállalkozásod: cukrászda, cukrász üzem, kávézó, fagyizó, pékség, péküzem, gluténmentes üzem vagy egyéb élelmiszeripari vállalkozás (sütiző, desszertező, édesség manufaktúra, a tevékenységed például bonbon gyártás, cukorka gyártás, csokoládégyártás, kézműves fagylaltkészítés, kézműves kenyér és -pékáru gyártás, étterem, teázó stb.)

A kémiai kockázatértékelés dokumentum elkészítéshez szükséges adatok:

 • a pontos tevékenységek (ami szerepel cégek esetében a cégjegyzékben, egyéni vállalkozóknál pedig a felvett ÖVTJ kód)
 • a vállalkozás adatai (név, székhely és telephely cím, adószám)
 • a munkavállalók össz létszáma
 • a munkavállalók munkaköre (ami a munkaköri leírásában is szerepel)
 • a vegyi anyagok (veszélyes anyagok és készítmények) pontos neve (ami a címkén van, az önmagában kevés hogy pl. Domestos, melyik? Pine Fresh? Extended Power? Professional? Citrus Fresh vagy egyéb?)
 • aláírt, lebélyegzett Nyilatkozat visszaküldése elektronikusan (sérülékeny munkavállaló)
 • munka- és tűzvédelmi oktatás történt-e?
 • elsősegély dobozzal rendelkezel-e? (a doboz tartalmán az érvényességi idő megfelelő legyen!)

Vásárlás után kapni fogsz egy emailt, az ott megadott űrlapon tudod majd ezeket az adatokat megadni nekem, illetve akkor tudod letölteni a Nyilatkozatot is.

Elkészítési határidő: az összes szükséges információ megküldésétől számított 5 munkanap. Az elkészült kémiai kockázatértékelés dokumentumot elektronikusan kézbesítem a rendeléskor megadott e-mail címre. A dokumentum tartalmát előre egyeztetett időpontban megbeszéljük, van lehetőséged kérdezni.

Az ár 1-10 veszélyes anyagra és készítményre terjed ki.

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről „56. § Az egyéni védőeszköz juttatásának belső rendjét a munkáltató írásban határozza meg. E feladat ellátása munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységnek minősül.” Tehát munkavédelmi képesítés szükséges az elkészítéséhez, amit a hatóság ellenőriz is.


A vállalkozásoknak szóló termékek megrendelése esetén a megrendelő tudomásul veszi, hogy üzletszerű gazdasági tevékenysége céljából veheti igénybe a szolgáltatást és ekként nem minősülhet fogyasztónak.

Fizetés: bankkártyával

Leírás

Szeretnél ingyen munkavédelmi-és tűzvédelmi oktatást?

Vásárold meg mind a 4 munkavédelmi termékemet, és ajándékba kapod 1-9 főre a munka- és tűzvédelmi oktatást és annak igazolását. Értéke 6.000 Ft- 54.000,-Ft.

 1. Egyéni védőeszköz juttatási rend
 2. Orvosi vizsgálatok rendje
 3. Kémiai kockázatértékelés
 4. Munkahelyi kockázatbecslés