cukrászműhely minta alaprajzok

Cukrászműhely minta alaprajzok

24.990 Ft

Ha magad vágnál bele a tervezésbe a cukrászműhely minta alaprajzok neked készültek. Az alaprajzokhoz leírás tartozik, mely segíti a rajzok megértését.

A Cukrászműhely minta alaprajzok csomag tartalma:

  • 2 db cukrászműhely terv, alaprajz – Megvalósult látványtervek, ha inspirációra vágysz vagy helyiség bérlés/vásárlás előtt állsz
  • 2 db cukrászműhely leírás – A helyiségek és berendezések leírása, hogy könnyebben gyakorlatba ültesd az olvasottakat, illetve megértsd az alaprajzokat
  • AJÁNDÉK Munkafüzet – Egy kérdéssor, amelynek kitöltésével gyorsan elkészítheted a saját cselekvési tervedet, a munkafüzet segítségével a rád váró kezdeti feladatokat is megismerheted

A leírások egyszerűen megfogalmazottak és könnyen érthetőek! Így magad is elkezdheted a tervezést a rajzok és a könyv alapján. Ez a csomag nem tartalmazza a könyvet!

FIGYELEM! A letöltési linket 3 alkalommal tudod megnyitni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a link megnyitása után kattints a Letöltés ikonra, és olyan helyre mentsd el a fájlt, ahol később is megtalálod (ajánlom asztali gépre). Ezután mindig a letöltés helyén nyisd meg, NE a vásárlási emailből.

A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

Fizetés: bankkártyával

Leírás

Cukrászműhely minta alaprajzok

Neked valók a rajzok:

  • ha megvásároltad a könyvet
  • úgy érzed belevágnál magad a tervezésbe
  • időt és energiát szeretnél spórolni
  • szeretnéd elkerülni azokat a tipikus hibákat, amelyek újrakivitelezése plusz pénzbe kerülne
  • nem szeretnéd futni a felesleges köröket
  • jogszabályoknak megfelelő információkat szeretnél kapni a kialakítással kapcsolatos elvárásokról

Az alaprajzok, tervek ellenőr biztosak, így, ha megérted azokat a leírás segítségével a saját cukrászüzemed megtervezése már gyerekjáték lesz.

A minta alaprajzok egyfajta iránymutatást jelentenek neked, hogy megtervezd a saját helyiséged.