otthoni cukrászműhely garázsból cukrászműhely, pékműhely

Otthoni cukrászműhely – Garázsból cukrászműhely/pékműhely

24.990 Ft

Ötletek és lehetőségek mikrovállalkozást tervezőknek – otthoni cukrászüzem, péküzem nyitásához

Fedezd fel, hogyan alakíthatsz át egy 11 négyzetméteres garázst egy virágzó mikrovállalkozássá! A „Garázsból üzem” tananyaggal megmutatom, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy kis helyiségben, és hogyan hozhatsz létre egy kisebb cukrászműhelyt. Mindezt hivatalosan!

Az Otthoni cukrászműhely – Garázsból cukrászműhely/pékműhely tananyag csomag ezeket tartalmazza:

  • Cukrászat külső és belső 3D-s képei: Lépj be a virtuális térbe, ahol részletes 3D-s képeken keresztül láthatod a garázs átalakulását. Ismerd meg a pontos méreteket és a helykihasználás legjobb módszereit.
  • Hasznos élelmiszerbiztonsági tanácsok: Tudd meg, hogyan biztosíthatod az élelmiszerbiztonságot kis üzemedben, és hogyan felelhetsz meg a legszigorúbb szabályozásoknak is. A leggyakoribb problémákról írok és a megoldást is elmondom.
  • Munka- és tűzvédelmi információk: Készülj fel a munka- és tűzvédelmi elvárásokra. A tananyag részletes útmutatókat és jogszabályi hivatkozásokat is tartalmaz, hogy ne érjen meglepetés a nyitás után sem.
  • ajándék minta a vállalkozóvá válási támogatás Üzleti terv mellékletéhez

 

FIGYELEM! A letöltési linket 3 alkalommal tudod megnyitni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a link megnyitása után kattints a Letöltés ikonra, és olyan helyre mentsd el a fájlt, ahol később is megtalálod (ajánlom asztali gépre). Ezután mindig a letöltés helyén nyisd meg, NE a vásárlási emailből.

A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

Fizetés: bankkártyával

Leírás

Ötletek és lehetőségek mikrovállalkozást tervezőknek – otthoni cukrászüzem, péküzem nyitásához

Fedezd fel, hogyan alakíthatsz át egy 11 négyzetméteres garázst egy virágzó mikrovállalkozássá! A „Garázsból üzem” tananyaggal megmutatom, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy kis helyiségben, és hogyan hozhatsz létre egy kisebb cukrászműhelyt. Mindezt hivatalosan!

Kinek való az „Otthoni cukrászműhely – Garázsból cukrászműhely/pékműhely” tananyag?

Kezdő vállalkozóknak: Akik szeretnék megtenni az első lépéseket a mikrovállalkozás világában, de még nem rendelkeznek nagyobb helyiséggel vagy tőkével.

Kreatív szakembernek: Cukrászok, pékek és egyéb élelmiszeripari szakemberek, akik szeretnék hivatalossá tenni a tevékenységüket egy kisebb, saját műhely létrehozásával.

Otthoni vállalkozók: Azok, akik otthonról dolgoznak, és egy kis garázs (minimum 11 nm-es helyiség) átalakításával szeretnék bővíteni tevékenységi körüket.

DIY (Do It Yourself) rajongók: Akik szívesen alakítanak át és újítanak fel saját kezűleg, kihasználva a garázs adta lehetőségeket.

Vállalkozói szellemű kezdő sütögetők, hobbi cukrászok: Akik már most gondolkoznak saját vállalkozásuk elindításán, és szeretnének gyakorlati ötleteket és útmutatást kapni a kezdeti lépésekhez.

Kis költségvetéssel rendelkezők: Akik korlátozott anyagi forrásokkal rendelkeznek, kisebb álmaik vannak, és meg szeretnék tudni, hogyan hozhatják ki a maximumot egy kis helyiségből.

Aki a vállalkozóvá válási támogatást szeretné igénybe venni és az üzleti terv mellékletéhez szeretne ötletet kapni.

FIGYELEM! Az üzleti terv mellékletéhez a minta csak ötletet ad ahhoz, hogyan legyen megnyerő a tervezett vállalkozás, miről és hogyan érdemes írni, de NEM garantálja azt, hogy te a támogatást elnyered!  Tehát az ajándék csak egy segítség!

Kinek nem való a tananyag?

Nagyobb vállalkozások tulajdonosai: Akiknek már van egy jól működő üzletük nagyobb alapterülettel, és nem terveznek kisebb helyre költözni vagy új üzletet nyitni egy 11 nm-es területen.

Magas költségvetéssel rendelkező vállalkozók: Akiknek nincs szükségük költséghatékony megoldásokra, mert megengedhetik maguknak a nagyobb és drágább ingatlanokat, valamint a professzionális kialakítást.

Olyanok, akik nem érdekeltek az élelmiszeriparban: Akik más iparágakban tevékenykednek, és nem tervezik, hogy cukrászattal vagy más élelmiszeripari tevékenységgel foglalkozzanak.

Akiknek nincs saját garázsuk vagy kis helyük: Akik nem rendelkeznek egy kis garázzsal, ami minimum 11 nm vagy ennél nagyobb vagy amit átalakíthatnának műhellyé. Ennél kisebb helyiségben már egyáltalán nem lesz öröm a munka és a fizikai kialakítás sem lesz elegendő ahhoz, hogy megélj a sütésből (nincs elég alapanyag és késztermék tárolási kapacitás).

Akik nem szeretnének vállalkozást indítani: Akik nem érdeklődnek a vállalkozói lét iránt, és nem terveznek saját vállalkozást indítani.

Akik nem szeretnének otthon dolgozni: Akik kizárólag külső helyszínen szeretnének dolgozni, és nem érdekli őket az otthoni munka lehetősége.

Akinek nem való ez a tananyag, a cukrászműhelynyitás könyvet ajánlom, valamint a konzultáció (tervezés) biztosított.

Ez a tananyag kifejezetten azok számára készült, akik egy kisebb helyiségből szeretnének mikrovállalkozást indítani, különösen a cukrászat, pékség vonalon. Akik nem tartoznak ebbe a csoportba, valószínűleg nem fogják hasznosnak találni a tananyagot.

Ez a tananyag tökéletes választás mindazok számára, akik egy kis garázsból szeretnének egy sikeres mikrovállalkozást létrehozni. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és kezdd el megvalósítani álmaid vállalkozását már ma!

Szükséges minimális méret: 11 nm

Ár: 24.990 Ft

Rendeld meg most, és tedd meg az első lépést a siker felé!